El bloc dels docents del s.XXI

Aquest bloc neix per la necessitat de canviar la metodologia a les aules per treballar per competències bàsiques i per garantir l'aprenentatge significatiu dels nostres alumnes. Teòrics i polítics parlen d'educació però nosaltres volem conèixer les experiències dels docents ja que, a la fi, són els vertaders experts que viuen el dia a dia a l'aula i són els que perceben els resultats. Tothom té cabuda aquí, des d'aquells docents més innovadors, fins a aquells que afronten aquest canvi com l'escalada d'una muntanya.Per participar-hi contacteu amb gosanje@gmail.com

EL CONTE DEL NIN I LA ROSA

dissabte, 26 de març de 2011

Em fa ganes inaugurar aquest bloc amb un conte que ens va llegir la ponent Mercè Quadras a la 2ª Jornada d'Escola Inclusiva a Eivissa. (Cliqueu a la foto)
1 comentaris:

MC ha dit...

Este cuento no lo habia visto nunca y realmente me ha emocionado, jo som mestra d'infantil i sé lo influenciables que són els infants, sempre he intentat fugir dels estereotips i penso que lo pulit és la varietat i que cadascun pogui treure lo que tengui dins, tot serà precios.
Intentare rallar amb les meves companys i passar-lis la informació.
gràcies.