El bloc dels docents del s.XXI

Aquest bloc neix per la necessitat de canviar la metodologia a les aules per treballar per competències bàsiques i per garantir l'aprenentatge significatiu dels nostres alumnes. Teòrics i polítics parlen d'educació però nosaltres volem conèixer les experiències dels docents ja que, a la fi, són els vertaders experts que viuen el dia a dia a l'aula i són els que perceben els resultats. Tothom té cabuda aquí, des d'aquells docents més innovadors, fins a aquells que afronten aquest canvi com l'escalada d'una muntanya.Per participar-hi contacteu amb gosanje@gmail.com

Ja sóm una més!

dilluns, 28 de març del 2011

Carlos, aquest bloc em sembla una idea fantàstica!! Segur que es pot convertir en una eina per compartir experiències, però també per demanar ajuda i per rebre suport per a continuar amb una tasca (idees, propostes, exemples, materials, ...).

Molts docents tenen grans idees que pensen, es plantegen i inclús (en ocasions) posen en pràctica, però moltes vegades es queda en això. Crec que el motor del canvi cap a una escola del segle XXI parteix d’iniciatives com aquesta. Compartir amb la resta de companys/es les propostes educatives que se’ns ocorren, les experiències més o menys espontànies que sorgeixen a l’aula i, per què no, totes les iniciatives que des del món “virtual” podem consultar, ens ajudarà a mantenir-nos en aquest segle.

Des de la meva perspectiva de mestra de pedagogia terapèutica i com a “curiosa educativa” que em consider, intentaré participar el més activament que pugui!

Salutacions a tothom!

Mery M.

1 comentaris:

Gosanje ha dit...

Ben saps la il·lusió que em fa que passes a formar part d'aquest grup col·laborador.
Agafa aqueixa peça del puzzle i enganxa't.
Benvinguda!!!