El bloc dels docents del s.XXI

Aquest bloc neix per la necessitat de canviar la metodologia a les aules per treballar per competències bàsiques i per garantir l'aprenentatge significatiu dels nostres alumnes. Teòrics i polítics parlen d'educació però nosaltres volem conèixer les experiències dels docents ja que, a la fi, són els vertaders experts que viuen el dia a dia a l'aula i són els que perceben els resultats. Tothom té cabuda aquí, des d'aquells docents més innovadors, fins a aquells que afronten aquest canvi com l'escalada d'una muntanya.Per participar-hi contacteu amb gosanje@gmail.com

UNA NOVA APLICACIÓ: GLOGSTER

dijous, 7 d’abril del 2011

Avui he d'agrair a la meva companya del cole, Nieves Vázquez, el fet de compartir i explicar-me el funcionament d'aquesta aplicació: glogster.

Es tracta d'una espècie de mural interactiu, on podem pujar imatges, vídeos, sons i, fent clic en cadascú d'aquestos, es posa en funcionament.

Els alumnes de 6è estem acabant unes maquetes de les cases dels celtes i dels íbers i he volgut aprofitar aquesta temàtica i pujar vídeos del treball dels alumnes al glog.

Una vegada acabem aquest projecte, plantejaré als alumnes que facin el seu glog i el publiquen a seu bloc.

Ah, si el voleu veure en gran, cliqueu amb el botó dret i doneu-li a "full screen".

1 comentaris:

Isabel Ferrer Arabí ha dit...

Efectivament, aquesta eina és molt útil i motiva molt als alumnes. Aquí pots veure alguns exemples fets per ells
http://sites.google.com/site/lesticalceipcancanto/cartells/glogster-ang