El bloc dels docents del s.XXI

Aquest bloc neix per la necessitat de canviar la metodologia a les aules per treballar per competències bàsiques i per garantir l'aprenentatge significatiu dels nostres alumnes. Teòrics i polítics parlen d'educació però nosaltres volem conèixer les experiències dels docents ja que, a la fi, són els vertaders experts que viuen el dia a dia a l'aula i són els que perceben els resultats. Tothom té cabuda aquí, des d'aquells docents més innovadors, fins a aquells que afronten aquest canvi com l'escalada d'una muntanya.Per participar-hi contacteu amb gosanje@gmail.com

1ª Trobada de blocs EIVIBLOCS

dissabte, 10 de març de 2012


El passat dimecres i dijous s'ha celebrat al Palau de Congressos de Santa Eulària la I Trobada de blocs educatius "Eiviblocs".


Al llarg d´aquests dos dies mestres i professors de centres educatius d´Eivissa han compartit i mostrat el que fan amb aquesta eina , explicant quines són les seves finalitats i com els utilitzen .

S´ha parlat dels temes que ens preocupen i que presenten reptes de com afrontar-los : xarxes socials, identitat digital, com utilitzar altres eines digitals en els blocs , el repte metodològic amb aquesta eina.


Aquesta jornada ha estat organitzada per APREP Associació Pitiüsa per a la Renovació Pedagògica. Des del seu bloc podeu accedir a tota la informació d'aquest aconteixement.

Recull de premsa en "Diario de Ibiza"