El bloc dels docents del s.XXI

Aquest bloc neix per la necessitat de canviar la metodologia a les aules per treballar per competències bàsiques i per garantir l'aprenentatge significatiu dels nostres alumnes. Teòrics i polítics parlen d'educació però nosaltres volem conèixer les experiències dels docents ja que, a la fi, són els vertaders experts que viuen el dia a dia a l'aula i són els que perceben els resultats. Tothom té cabuda aquí, des d'aquells docents més innovadors, fins a aquells que afronten aquest canvi com l'escalada d'una muntanya.Per participar-hi contacteu amb gosanje@gmail.com

CARREGANT PILES

dimarts, 2 de juliol del 2013

Hola de nou a tothom!

Hem deixat aquest bloc una mica de banda (jo el primer). Supós que tots hem anat massa enfeinats però, com un dels propòsits per al curs vinent, a veure si som capaços de reactivar-lo i que pugui ser una eina de profit per als docents, principalment.

Com a acomiadament d'aquest curs escolar i per tornar a mostrar la importància de que hi hagi una bona relació entre mestres i alumnes, us deixo el vídeo que els vaig dedicar als meus alumnes, els quals se'n van a l'institut i que els vaig tenir durant quatre cursos (1r, 2n, 5è i 6è).