El bloc dels docents del s.XXI

Aquest bloc neix per la necessitat de canviar la metodologia a les aules per treballar per competències bàsiques i per garantir l'aprenentatge significatiu dels nostres alumnes. Teòrics i polítics parlen d'educació però nosaltres volem conèixer les experiències dels docents ja que, a la fi, són els vertaders experts que viuen el dia a dia a l'aula i són els que perceben els resultats. Tothom té cabuda aquí, des d'aquells docents més innovadors, fins a aquells que afronten aquest canvi com l'escalada d'una muntanya.Per participar-hi contacteu amb gosanje@gmail.com

Escalant muntanyes

diumenge, 27 de març del 2011

Enhorabona Carlos per aquesta iniciativa i gràcies per convidar-nos a compartir aquest espai.
A veure si poc a poc aconseguim escalar la muntanya sense patir massa i amb la col·laboració de tothom ;)

Imatge: http://flic.kr/p/83Daqd

1 comentaris:

Gosanje ha dit...

Si una cosa he après, és que, per aconseguir ser mestres adaptats als alumnes de l'Era Digital, hem de fer un treball conjunt, on tots els mestres hem de sumar i aprendre els un dels altres.

De la mateixa forma que el nin del conte, els mestres ens hem acostumat a un patró d'ensenyament-aprenentatge del que costa sortir. Per això, l'assessorament que ens podem fer els uns als altres és imprescindible per evolucionar en la nostra escalada.

Per això no volia que aquest fos un bloc més fet per una persona, sinó que sigui un punt de trobada on tothom pugui participar ja sigui amb dubtes, aportacions d'experiències o propostes.

Gràcies per la teva col·laboració, Isabel.